Tacopai!
Her har fredagstacoen blitt byttet ut med tacopai enkelte helger da det er så vanvittig godt.
Bunn:
150g romtemperert meierismør (deles i terninger)
3 ss cottagecheese (kan bruke bare smør også, men den blir litt lettere og sunnere med cottage cheese)
3 ss vann
mel (Du sper på med litt og litt mel til du er fornøyd med bunnen. Det krever en del mel, men du knar deigen til den ikke er veldig klissete og smøraktig.
Fordel denne utover en ildfast form og lag små huller med en gaffel.
Forstekes i ovn på 170 g i 15 min.
Fyll:
Stek 300-400 gram karbonadedeig i taco krydder, eller lag krydder selv. (Det finnes det mange oppskrifter på.)
Bland inn mais og litt hakket løk.
Legg dette på den forstekte pai’en og knas over nachochips. Deretter topper du den med ost på toppen og setter i ovnen i 25 min på 200 grader.
Server med litt rømme og en enkel salat:)
Velbekomme:)
Leave A Reply