WOK er aldri feil, og du kan lage den med så mange ulike smaker. Denne wok’en er laget helt fra bunn, og den smaker kjempegodt. Enkelt er det også. Oppskriften har jeg lagt tilbake fra og jeg lager denne med jevne mellomrom. Masse gode smaker. Oppskriften får du her….
(2 voksne+ 2 barn)
1 liten brokkoli
1/2 purreløk
6-7 sjampinjonger
3 gulrøtter
400 g svinekjøtt (kan også bruke kylling)
Alle ingrediensene kuttes i biter. Kjøtt legges i en bolle og grønsakene for seg.
2 flak eggenudler
Marinade:
1 dl Ketjapmanis soyasaus (søt)
1/3 dl Soyasaus
1/3 dl vann
3 ss olvenolje
3 fedd hvitløk
1/4 rød chili
4-5 ss Ingefær (revet)
Hel marinaden over kjøttet som er kuttet opp og la den stå i 10-15 min å svelle. I mellomtiden kan du steke/wok’e grønnsakene i en god slump med olje.
Når grønnsakene er ferdige (her kan du velge litt selv hvor mye stekt du liker det. Personlig liker jeg det litt hardt og knasende i wok, altså da ikke alt for stekt). Legg grønnsakene over i en bolle og stek så kjøttet.
Mens kjøttet steker så kan du sette på en kjele med eggenudler som du skal ha i wok gryten når alt blandes til slutt. Bland kjøtt, grønnsaker og nudler og du har en kjempedeilig middag.
God middag!
Følg oss på instagram @hverdagibalanse
Leave A Reply