• Hjem
  • Hvem er Bakedama
  • Designkaker
  • Oppskrifter
  • Kontakt
  • Hjem
  • Hvem er Bakedama
  • Designkaker
  • Oppskrifter
  • Kontakt

Tips til en påskete frokost!

21. mars 2016

Her i familien har det alltid vært stas med gule kokte egg til frokost i påsken. Nå har storebror også funnet ut hva påske er, og da ble det gule egg i dag. Når du koker opp eggevann så kan du ta skallet fra gul (vanlig) løk og koke sammen med vannet og eggene, og du får fine gule påskeegg til frokost eller lunsj:)

Paskeegg Påskeegg

  • Tweet
  • Share 0
  • Reddit
  • +1
  • Pocket
  • LinkedIn 0
Share

Frokost  / Sunnt

@therese

Leave A Reply


Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Søk

  • Stikkordsky

    Art Babyshower Bakst bryllup Bursdag dåp Frokost Jul Kaker konfirmasjon Lifestyle Livsnytelse Lunsj Middag Oppskrifter Sauser og tilbehør Sunnt
  • Kategorier

  • Arkiv



  • bakedama_bloggen

    Bakedama
    Skifantomet⛷⛷⛷🎿🎿 Skifantomet⛷⛷⛷🎿🎿
    Tenårings- og konfirmasjonskake 📱💄💋💄🌸🌸🌼
    Fotball party⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️
    💙Elefant dåpskake til en fin liten Matheo💙👶🏼🍼👼🏼#cakesofinstagram 🙌🏽
    Reaching for the stars party cake⭐️⭐️⭐️
Colette 11 år🥳🥳🥳
#cakesofinstagram
    Marshall for Magnus🐶🦴🐾#pawpatrolcake #pa Marshall for Magnus🐶🦴🐾#pawpatrolcake  #pawpatrol
    Last flere... Følg oss på Instagram

Designed and Developed by PageLook