• Hjem
  • Hvem er Bakedama
  • Designkaker
  • Oppskrifter
  • Kontakt
  • Hjem
  • Hvem er Bakedama
  • Designkaker
  • Oppskrifter
  • Kontakt

Tips til en påskete frokost!

21. mars 2016

Her i familien har det alltid vært stas med gule kokte egg til frokost i påsken. Nå har storebror også funnet ut hva påske er, og da ble det gule egg i dag. Når du koker opp eggevann så kan du ta skallet fra gul (vanlig) løk og koke sammen med vannet og eggene, og du får fine gule påskeegg til frokost eller lunsj:)

Paskeegg Påskeegg

Share

Frokost  / Sunnt

@therese

Leave A Reply


Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Søk

  • Stikkordsky

    Art Babyshower Bakst bryllup Bursdag dåp Frokost Jul Kaker konfirmasjon Lifestyle Livsnytelse Lunsj Middag Oppskrifter Sauser og tilbehør Sunnt
  • Kategorier

  • Arkiv



  • bakedama_bloggen

    Bakedama
    Instagram post 17956078658710035 Instagram post 17956078658710035
    Instagram post 17880952013974002 Instagram post 17880952013974002
    Instagram post 18005867170948501 Instagram post 18005867170948501
    Viktig å feire prestasjoner og menneskene i organ Viktig å feire prestasjoner og menneskene i organisasjonen🤗Denne gangen hadde vi ingen stor grunn annet enn at det var fredag☺️ Alltid hyggelig å glede denne gjengen🥳 #nordcloudcommunity
    Instagram post 17995523570075950 Instagram post 17995523570075950
    17- mai kaken 2023🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴 17- mai kaken 2023🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴
    Last flere... Følg oss på Instagram

Designed and Developed by PageLook